Balla Ingatlan csoport

Hiba

A keresett ingatlan nem található!

Ingatlan hírek

 • Mennyire töri meg jövőre a lakáshitelezést az MNB szigora?

  Mennyire töri meg jövőre a lakáshitelezést az MNB szigora?

  2014. 09. 29. 16:45

  2014 elején végre azt érezhettük a hitelezésben, hogy mintha vége lenne végre a válságnak, az otthonteremtő kölcsönnek köszönhetően az emberek hitelfelvételi kedve érezhetően megnőtt. Jövő év elejétől azonban az MNB rendelettel korlátozza a hitelfelvételt. Mekkora változást hoz ez? Mennyire veti vissza a lakáshitelezést?

 • Mi történik most az árakkal az ingatlanpiacon?

  Mi történik most az árakkal az ingatlanpiacon?

  2014. 08. 31. 15:59

  Miközben néhány ingatlanpiaci szereplő részéről időnként azt hallani, hogy már megindult Magyarországon az ingatlanárak emelkedése, addig a valóság egész más képet mutat. A Balla Ingatlanirodák ezért a valós ingatlanpiaci helyzet bemutatásával szeretné segíteni a lakásvásárlókat és – eladókat.

 • Kellemes meglepetés: szép összeg járhat vissza a devizahiteleseknek

  Kellemes meglepetés: szép összeg járhat vissza a devizahiteleseknek

  2014. 06. 26. 13:09

  Több számítás is készült az elmúlt napokban a devizahiteleseknek visszajáró összegről, a Pénzcentrum azonban talán az eddigi legrészletesebb kalkulációval lepte meg olvasóit. S ha a lap jól végezte dolgát, akkor örülhetnek a devizahitelesek, mert a Kúria jogegységi döntését alapul vevő törvénytervezet szerint szép kerek összeg landolhat az úgynevezett átlagos hitelfelvevő számláján.

További ingatlan hírek

Hírek

 • Szerdától csökken a távhő ára

  2014. 10. 01. 07:13

  Mától 3,3 százalékkal csökken a távhő díja - ezt írja elő a februárban elfogadott rezsicsökkentési törvény október 1-jén hatályba lépő szabálya.     

 • Ma ne menjetek könyvtárba!

  2014. 10. 01. 07:12

  A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár tájékoztatása szerint október 1-jén, szerdán a központi könyvtár és valamennyi tagkönyvtára – így a Lőrinci Nagykönyvtár , a Havanna lakótelepi és a

 • Szeretne hangszeren játszani, büszke nagy családjára, javítaná a közbiztonságot Makai Tibor, a Jobbik jelöltje

  2014. 09. 30. 16:55

  Öt polgármesterjelölt közül választhatunk október 12-én a XVIII. kerületben. Mind az ötüket szeretnénk bemutatni az ittlakunk.hu oldalán, ezért mindegyiküknek föltettünk kilenc kérdést. Válaszaikat szerkesztés nélkül közöljük. Makai Tibor a Jobbik jelöltjeként indul a nagy megmérettetésen.